Voor particulieren

Voor particulieren

Twee weten altijd meer dan één

Zijn uw financiële en fiscale zaken in de privésfeer goed geregeld? Of kunt u advies en ondersteuning gebruiken? Voor uw jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting, bijvoorbeeld. Of voor vraagstukken op het gebied van erf- of schenkbelasting en vermogensplanning. Waar extra kennis en aandacht gewenst is, kunt u vertrouwen op Koopman & Co accountants en belastingadviseurs. U vindt alle expertise onder één dak.

Allround dienstverlening voor particulieren

Vanuit onze brede kennis van en ervaring met administratieve en financiële vraagstukken staan wij dagelijks klaar voor zowel ondernemers als particulieren. U kunt om verschillende redenen een beroep doen op onze adviseurs. Zo kunnen twijfels over fiscale wet- en regelgeving rond privézaken een goed argument zijn om bij ons aan te kloppen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor praktische ondersteuning bij uw jaarlijks aangifte inkomstenbelasting en brengen we advies uit over vraagstukken die samenhangen met veranderingen in uw levensloop.

Persoonlijke aandacht

We zijn u van dienst met concrete adviserende en uitvoerende werkzaamheden en helpen u verder in onze rol van vraagbaak, simpelweg omdat u uw zaken goed geregeld wilt hebben. Dat is het voordeel van een groter kantoor met alle kennis onder één dak en een werkwijze waarin korte lijnen en persoonlijke aandacht verzekerd zijn. Naast standaarddiensten rond financiële en fiscale vraagstukken kunt u bij ons terecht voor meerdere specialistische diensten. De deur van ons kantoor staat open en contacten zijn snel gelegd.

Specialistische adviezen en ondersteuning

Zo ondersteunen wij u met raad en daad als u de diverse gevolgen van een echtscheiding in goed overleg in beheersbare banen wilt leiden. Ook bieden wij onafhankelijke ondersteuning bij uw financiële planning en bij het treffen van passende fiscale voorzieningen rond uw nalatenschap. Specifieke financiële vraagstukken en uitdagingen dienen zich vaak op onverwachte momenten aan. Aarzel dan niet contact op te nemen met ons kantoor. Onze specialisten maken altijd tijd voor u vrij en uw belangen staan centraal.

Belastingaangifte en ondersteuning bij bezwaarprocedures

Het is een jaarlijks terugkerende formaliteit en klinkt simpel. Maar het doen van een correcte aangifte is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Telkens heeft u rekening te houden met veranderende regels en aftrekmogelijkheden en met eventuele wijzigingen in uw inkomens- en vermogenspositie. Wilt u zeker weten dat uw aangifte overeenstemt met uw actuele situatie en dat u geen aftrekposten over het hoofd ziet? Heeft u professionele ondersteuning nodig bij eventuele bezwaarprocedures? Vanuit onze ervaring met uiteenlopende belastingsituaties nemen wij u alle zorgen rond uw belastingaangifte uit handen. Een deskundig belastingadvies biedt zekerheid en betaalt zich altijd terug. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Wij hebben de kennis in huis om uw fiscale positie te optimaliseren

In ieder leven doen zich gebeurtenissen voor die van invloed kunnen zijn op het betalen van belastingen. Een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is een gebeurtenis om naar uit te zien. Maar wat zijn de fiscale consequenties? En welke gevolgen heeft de aankoop van een eigen woning of opname in een zorginstelling voor uw fiscale positie? Iedere verandering in uw privésituatie kan gevolgen hebben voor de hoogte van de te betalen inkomstenbelasting. Die kunt u eventueel beïnvloeden door vooraf bepaalde voorzieningen te treffen en keuzes te maken. Wij helpen u daarbij en zetten onze kennis van fiscale wet- en regelgeving in om voor u een optimale situatie te realiseren.

Schenkingsrecht, oudedagsvoorzieningen, studiefinanciering, bijverdiensten, toeslagen of subsidies, voor u telt één belang: u wilt zeker weten dat u niet te veel belasting betaalt en dat u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Op ons kunt u vertrouwen.

Meer weten?

Meer weten over onze veelzijdige dienstverlening aan particulieren? Neem dan contact op met Maurits van Zanten via m.vanzanten@koopmanenco.nl, Regina Travaille via r.travaille@koopmanenco.nl of bel naar 0223-52 23 44.