Hulp op Afstand

Het overkomt iedereen: ineens weet je het niet meer of loop je vast… Hoe maak ik ook alweer een bestand aan? Waar vind ik dat bepaalde overzicht? Waarom werkt mijn printer niet? Kan ik zelf Pdf-bestanden maken? Mijn boekhoudpakket leest mijn bankmutaties niet in…?

We kijken met u mee

Een probleem of storing kan gebeuren, maar het mag u niet te veel tijd of zorgen kosten. Daarom is het wel zo prettig om te kunnen rekenen op snelle hulp. Wij kunnen op afstand met u meekijken in uw computer. Uiteraard alleen op het moment dat u daarvoor toestemming geeft.

Software downloaden

De procedure daarvoor is eenvoudig en veilig. Door gebruik te maken van TeamViewer lossen we het probleem in korte tijd samen op, zodat u weer snel verder kunt. Via de onderstaande button kunt u de benodigde software downloaden. De instructies spreken voor zich.

  1. Klik op de knop hieronder
  2. U komt op een pagina van Teamviewer
  3. U krijgt automatisch het juiste bestand gedownload (kan even duren)
  4. Pak het ZIP bestand uit
  5. En start het programma dat uit de ZIP komt. U hoeft niets te installeren.