Specialisten van de klare taal

Betrouwbare, onafhankelijke adviezen en een breed dienstverleningspakket waarmee we u werk en zorgen uit handen nemen op het gebied van financieel-administratieve verplichtingen en belastingzaken. Dat is waar Koopman & Co accountants en belastingadviseurs voor tekent. En hoe ingewikkeld financiële en fiscale vraagstukken soms ook lijken, wij leggen op een begrijpelijke manier uit hoe het zit, wat we doen en wat u van ons mag verwachten. We zijn geworteld in de Kop van Noord-Holland en daar gedragen we ons naar: geen dure woorden maar klare taal.

Een aanspreekpunt voor alle expertises

Al lange tijd is de Kop van Noord-Holland ons werkterrein. Hier zijn we thuis. Op onze hoofdvestiging in Breezand zijn alle disciplines en specialismen onder één dak verzameld, zodat u via één aanspreekpunt en locatie toegang heeft tot alle vereiste expertises op financieel, administratief, bedrijfseconomisch, bedrijfskundig en fiscaal gebied. Wij kennen het regionale bedrijfsleven en zijn goed ingevoerd in specifieke branches.

Optimaal toegankelijk

Voor een optimale spreiding in de Noordkop hebben we naast onze kantoren in Breezand en Schagen extra inloopvestigingen in Hippolytushoef, ’t Zand en Den Burg op Texel. Hiermee vergroten we de toegang tot onze dienstverlening en de mogelijkheid om onze klanten – ondernemers en particulieren – geregeld persoonlijk te ontmoeten.

Persoonlijk contacten, langlopende relaties

Daarmee geven we invulling aan die kant van ons vak en onze verantwoordelijkheden die we het allerbelangrijkst vinden: het persoonlijke contact binnen langlopende relaties. Betrokkenheid is voor ons een groot goed. We willen onze klanten kennen en met adviezen en uitvoerende werkzaamheden van dienst zijn in alle stadia van hun leven – privé en zakelijk.

Voor ondernemers

In de zakelijke sfeer bieden wij het bedrijfsleven in de Noordkop de totale mix van financiële, fiscale en bedrijfskundige ondersteuning die u van een accountants- en belastingadvieskantoor mag verwachten. Van het opzetten van uw financiële administratie en samenstellen van de jaarrekening tot en met advisering over alle vraagstukken die de winstgevendheid en continuïteit van uw bedrijf betreffen. Dat mag een eenmansbedrijf zijn of een onderneming met flink wat personeel. Bij ons krijgt u de aandacht waar u als ondernemer recht op heeft.

Voor particulieren

Ook particulieren lopen tegen financiële en fiscale vragen aan die de persoonlijke levenssfeer beïnvloeden. Daarbij valt te denken aan uw oudedagsvoorziening, vragen op het gebied van erfrecht en veranderingen die samenhangen met life events als een huwelijk, geboorte of de aankoop van een woning. Wat uw vragen ook zijn, u bent welkom. Onze dienstverlening is ook optimaal toegankelijk voor particulieren.

Altijd up-to-date

Ons kantoor is groot genoeg om ruimte te bieden aan elkaar versterkende specialismen en om de noodzakelijke detaillistische kennis van wet- en regelgeving up-to-date te houden. Bovendien heeft onze basis de vereiste stabiliteit om relevante digitaliseringsprojecten uit te voeren waar u als klant voordeel van heeft. Denk bijvoorbeeld aan een efficiëntere inrichting van administratieve processen.

Onze maatstaf is de menselijke maat

Tegelijkertijd zijn we kleinschalig genoeg om de menselijke maat als norm te nemen en u persoonlijk en langs korte lijnen van dienst te zijn. Dat doen we met een uniek team van professionals met een hoog kennisniveau en de gezamenlijke drijfveer om u op alle fronten te ontzorgen. Ondernemer of particulier, bij ons heeft u altijd een vast aanspreekpunt en zijn contacten met specialisten snel gelegd. We staan voor u klaar – als adviseur, als uitvoerende specialisten die u veel rompslomp uit handen neemt en als sparringpartner.

Kom ook eens op de koffie

Wat mag u verwachten van een accountants- en belastingadvieskantoor als Koopman & Co? Wat hebben wij u te bieden wat andere kantoren niet hebben? Dat vertellen we u graag, bij een kop koffie of thee. In de vorm van een gratis adviesgesprek. Vrijblijvend in de zin dat u vervolgens nergens toe verplicht bent, maar wel persoonlijk advies krijgt.