Wegwerkzaamheden in Breezand

14 januari 2021

Al geruime tijd worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd in Breezand. Hierdoor kunt u ons kantoor helaas lastig(er) bereiken dan u gewend bent. Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats rond de brug in het centrum van het dorp. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting TOT EIND FEBRUARI duren. In verband daarmee is de Zandvaart voor een deel afgesloten voor autoverkeer. Op het onderstaande kaartje ziet u in rood aangegeven waar er wegafzettingen zijn. Verkeer uit de richting Den Helder wordt omgeleid via de Dirk Lubbertstraat – Poldermanstraat -Hyacintenstraat – Crocussenstraat, naar de Zandvaart (Oostzijde). Vanaf daar kunt u de Zandvaart aan de oostzijde blijven volgen tot het eind, en vervolgens langs de andere zijde weer richting Breezand rijden. Vanuit de richting Anna Paulowna is ons kantoor WEL “gewoon” per auto bereikbaar.

U kunt er ook voor kiezen de auto bijvoorbeeld op het Ceresplein te parkeren en de rest per voet af te leggen. In dat geval kunt u gebruik maken van een van de voetgangersbruggen over de Zandvaart. Ten zuiden van ons kantoor was reeds een brug, maar er is nu ook een nieuwe brug voor fietsers en voetgangers ter hoogte van Hotel Bloemenlust. Daar worden echter nog wel werkzaamheden uitgevoerd, waardoor u mogelijk over onverhard terrein moet lopen. Vooral bij regen kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen. U zult dus zelf moeten beoordelen of u het verstandig acht van die nieuwe brug gebruik te maken.

Wegwerkzaamheden in Breezand

Vanaf eind februari zullen de werkzaamheden zich verplaatsen naar de Burgemeester Lovinkstraat, en wel het gedeelte tussen de Dirk Lubbertstraat en de spoorwegovergang. Op onderstaand kaartje is in rood aangegeven waar de wegafzettingen vermoedelijk zullen worden geplaatst. Ook dan zal het autoverkeer worden omgeleid. Naar verwachting zult u dan via de J.C. de Leeuwweg en de Zandvaart richting Breezand worden geleid, maar op het moment van schrijven is dat nog niet bekend.

Deze werkzaamheden hebben verder geen gevolgen voor de bereikbaarheid van ons kantoor.

Wegwerkzaamheden in Breezand