Nieuwe koppeling SnelStart en Rabobank

17 juni 2022

Bij de bankkoppeling tussen SnelStart en de Rabobank worden financiële gegevens via een online kanaal gedeeld. Het is belangrijk dat dit veilig en georganiseerd gebeurt. Daarbij moet de Rabobank zich houden aan wet- en regelgeving. Als gevolg hiervan heeft de Rabobank de bankkoppeling met SnelStart vernieuwd.

De huidige koppeling vervalt per 1 juli a.s. Wilt u gebruik blijven maken van de voordelen van de koppeling? Stel dan tijdig de nieuwe koppeling in.

Eigen SnelStart-licentie

Voorheen konden wij op onze licentie bij SnelStart voor u een administratie aanhouden met daarin de bankkoppeling. Als gevolg van de vernieuwingen kan de bankkoppeling nu alleen nog worden gemaakt als de administratie online staat en wanneer u zelf de eigenaar bent van de bankrekening én de SnelStart-administratie.​ U dient de koppeling daarom zelf te maken.

Uiteraard kunnen wij u wel helpen met het maken van de koppeling. Om te beginnen hebben wij voor u een handig stappenplan geschreven waarin wordt uitgelegd hoe u de nieuwe koppeling instelt.

Lukt het desondanks niet kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Lees meer over de nieuwe bankkoppeling op Activeer de nieuwe Rabo-koppeling | SnelStart.