Maak kennis met Koopman & Co

Wat mag u verwachten van een accountants- en belastingadvieskantoor als Koopman & Co? Wat hebben wij u te bieden wat andere kantoren niet hebben? Dat vertellen we u graag, bij een kop koffie of thee. In de vorm van een gratis adviesgesprek. Vrijblijvend in de zin dat u vervolgens nergens toe verplicht bent, maar wel persoonlijk advies krijgt.

Gewoon een prettig en verhelderend gesprek – zonder verplichtingen

Wij bieden u de gelegenheid om concrete vragen aan ons voor te leggen en vertellen met plezier hoe wij werken en wat we voor u kunnen betekenen. In de zakelijke sfeer, maar ook in de privésfeer. Immers, ook buiten de kaders van uw onderneming doen zich uitdagingen voor die de persoonlijke aandacht van financiële en fiscale experts verdienen.

Op de koffie bij Koopman & Co

Zoekt u een sparringpartner of klankbord? Zit u met een urgente vraag of wilt u van gedachten wisselen over uw zakelijke en financiële toekomst? Wij staan voor u klaar. Hoe we dat regelen? Heel simpel. Geef uw voorkeursmoment aan op ons contactformulier. U hoort binnen twee werkdagen met wie van ons u een afspraak heeft.

  • Geef in het onderstaande veld aan wat uw voorkeur voor een datum is en – eventueel – waarmee we u van dienst kunnen zijn.